Afdrukken

5 000.00 €

Goed

Contact

van der Burgh, Debbie
0620000921
3021xx
Rotterdam
Email: d.vanderburgh@me.com

Omschrijving

Houd je er van om op je gemakje heerlijk rond te reizen en de mooie plekjes in Europa op te zoeken. Dan is deze camper echt iets voor jou! Al jaren genieten wij enorm van ons tweede huisje en hebben we er heerlijke vakanties mee gehad. Helaas hebben wij niet genoeg tijd meer die onze camper wel verdiend en zoeken wij nieuwe eigenaren.

In de camper (1991) zijn er slaapplekken voor 5 personen. Boven in de alkoof waar je lekker de raampjes open kunt zetten, de zithoek die in te klappen is en de lange bank. In het keukentje zit een koelkast die zowel op gas als op electriciteit aan kan en een gasfornuis met twee gaspitten.
Er is en fonteintje met zowel warm als koud water. Dit geldt ook voor de douche in de badkamer waar ook een (ongebruikt) toillet in zit.
De camper heeft ook een kacheltje die in koude dagen de camper heerlijk en snel verwarmd.

Er is genoeg ruimte in alle kastjes om van alles mee te nemen.
Op het dak ligt een zonnepaneel, zodat je ook een paar dagen zonder stroom kunt camperen. Een grote bak op het dak geeft ruimte voor je stoeltjes, je bbq, enz. Je fiets mee is ook geen probleem, er zit een fietsenrekje op.

De camper is 8 juli 2019 weer APK goedgekeurd en heeft vrij nieuwe banden.

Heb je interesse en wil je een kijkje nemen? De camper staat in een stalling in Berkel en Roderijs. Neem contact met ons op en dan maken we een afspraak

*specificaties op de foto's.
*bezichtigen in overleg, zit ivm stalling altijd enkele dagen tussen.
*APK keuringsrapporten aanwezig.
*Goed onderhouden, enkele roestplekjes.