Afdrukken
Nieuw

Contact

Just Carpets
0615074299
8263CB
Kampen
Email: kees.kaptijn@justcarpets.eu

Omschrijving

Just Carpets levert maatwerk camper en caravan tapijt.

Al onze tapijten worden voor u op maat gemaakt. Daarnaast kunt u aangeven uit hoeveel delen het tapijt mag bestaan. Wij werken al onze tapijten af met een kwalitatieve bandering welke voor een sterke en strakke afwerking zorgt. Deze bandering stemmen we af op de kleur van het tapijt.
Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten en kleuren tapijten. Wij stellen jaarlijks ons assortiment samen uit een selectie van kwalitatieve en trendy tapijten.
Hoe gaan wij te werk?
Doordat het maatwerk is maken wij een mal van uw camper of caravan. U kunt met uw camper of caravan bij ons langs komen in Kampen. Mocht u hiervoor niet in de gelegenheid zijn, kunnen wij bij u op locatie komen. Voordat wij de mal maken nemen wij met u de mogelijkheden door en kunt u kiezen uit de verschillende soorten en kleuren tapijten.
Op basis van de mal nemen wij uw tapijt in productie. Het tapijt word gesneden en afgewerkt met een passende bandering. Zodra het tapijt klaar, versturen wij het via UPS. U krijgt een track en trace code waarmee u het pakket kunt volgen.
De prijs bepalen wij aan de hand van de lengte van uw camper of caravan. Wij leveren standaard een gratis instapmat bij uw bestelling. Ook is het mogelijk om een bijpassende cabinemat te bestellen in dezelfde kleur.

Het is vrij moeilijk om via de mail de kwaliteit en kleuren van de tapijten te laten zien. Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende soorten en kleuren. Hier kunt u een indruk krijgen van de verschillende soorten.

Meer informatie kunt u vinden op: www.campertapijt.nl