Afdrukken
Nieuw

Contact

Bjorn Hirschfeld
0641863677
2729NA
Zoetermeer
Email: info@dnbinbouwstation.nl

Omschrijving

Wil je je Camper upgraden met een modern navigatiesysteem, een hifi audiosysteem, achteruitrijcamera’s, een beveiligingssysteem of één van de andere opties?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres: D&B Inbouwstation: dé specialist voor camper-upgrades. Wij garanderen professionele inbouw en perfecte afwerking. Meer informatie over onze camper-upgrades?


HET CAMPERGEVOEL
Besmet met het campervirus? De cijfers liegen er in ieder geval niet om. De verkoop van nieuwe campers én de verhuur stijgen jaarlijks spectaculair. Wat maakt de camper eigenlijk zo populair? Het ultieme gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid spelen zeker een rol. Gaan en staan waar je wilt, toerend over kronkelende weggetjes op zoek naar idyllische en bijzondere plekjes. Van spontane weekendjes in Nederland tot spannende avonturen in Europa. Vlakbij een bruisende stad, midden in de natuur of direct aan het strand. Vervoer, hotel en restaurant in één comfortabele en compacte ruimte. De camper is hot, dat is zeker. Het is helaas niet voor iedereen weggelegd om een nieuwe – lees peperdure – camper voorzien van de laatste technische snufjes aan te schaffen. Daarom bouwen veel mensen een (klassieke) bestelbus stap-voor-stap om tot hun droomhuis op wielen.

camper update

CAMPER PERSONALISEREN
Sommige aanpassingen kun je beter uitbesteden, omdat ze vakkundigheid vereisen. Zoals het plaatsen van inbouwramen, het blinderen van ramen, een dak-aircosysteem, een uitgebreide stroomvoorziening, alarm- en navigatie- en multimediasystemen, parkeerhulp met een achteruitrijcamera en/of parkeersensoren, carkits & car hifi en trekhaken. In onze 100 m2 grote showroom kunnen we gerenommeerde merken zoals Alpine, Kenwood en Pioneer demonstreren. Onze 100 m2 modern uitgeruste werkplaats met professionele apparatuur & gereedschap én onze vakmanschap staan garant voor kwaliteit tot in detail. Het personaliseren van je camper begint met een vrijblijvend en transparant advies!

Kijk voor meer info op onze website.

https://www.dnbinbouwstation.nl/camper-upgrade/