Afdrukken

179.00 €

Nieuw

Contact

Hans Janssen
0630373565
Beneden Leeuwen
Email: info@hansjanssen.eu

Omschrijving

TireMoni TM-210 bandenspanning controlesysteem

Instelbare waarschuwingsdrempels. Ideaal voor campers en bestelwagens met 4 wielen en bandenspanning tot 11 bar.

TireMoni TM-210 bandenspanningscontrolesysteem. 4 sensoren, meetbereik tot 12,5 bar, instelbare waarschuwingsdrempels. Uitermate geschikt voor stacaravans en kleine bestelwagens met 4 wielen en tot 4,5 ton.

TireMoni TM-210 toont permanent alle 4 de huidige bandenspanningen.
Alleen dan heb je de informatie dat je altijd met de optimale bandenspanning reist; Zo bespaart u brandstof en banden en levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van ons milieu.
Bij een waarschuwing (drukverlies) krijgt u een optische en akoestische waarschuwing via de achtergrondverlichting en signaalgenerator ("pieper"). U krijgt ook gratis de winst in rijveiligheid.

TireMoni kan in slechts 5 minuten worden geïnstalleerd en hoeft niet te worden geïnitialiseerd; de batterijen zijn verwisselbaar. Een set sensoren (slechts 10 g / sensor) is voldoende voor zomer- en winterbanden; Diefstalbeveiliging is inbegrepen. High-tech bandenspanningscontrole simpelweg niet duur.

TireMoni: "Eén blik - volledig geïnformeerd - absoluut een goed gevoel!"

Prijs 179.00 Incl BTW excl. Verzendkosten
Heeft u vragen bel of schijf een PB er zijn ook mogelijkheden om de aanhanger te voor zien van een versterker en ook 2 of 4 sensoren.( dit tegen een meerprijs)

Stuur een Pb of bel 0630373565 voor meer info