Afdrukken

299.00 €

Nieuw

Contact

Hans Janssen
0630373565
Niederkrüchten
Email: info@hansjanssen.eu

Omschrijving

Mobile zonne-energie 120W met MPPT-zonnelaadcontroller
120 watt solar Tas met MPPT laadregelaar (Bluetooth) en aansluitkabel. Licht, flexibel en altijd klaar voor gebruik - afmetingen: 560 x 440 x 20 mm
Licht, flexibel en altijd klaar voor gebruik

De solar tas met 120 watt neem je overal mee naartoe dankzij zijn lichtgewicht constructie. Het geïntegreerde handvat zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk als een boodschappentas draagt. De geïntegreerde voetjes zorgen ervoor dat de tas overal en altijd kan worden opgesteld en dat de energie van de zon kan worden gebruikt. Dankzij de meegeleverde accessoires is de zonnemodule altijd klaar voor gebruik.
MPPT solar laadregelaar, verlengkabel en vele aansluitmogelijkheden
In de nieuwste versie van deze solartas is de vorige, zeer robuuste en betrouwbare, MPPT solar laadcontroller met IP67 uitgebreid met een bluetooth module, je haalt altijd de optimale energie uit de zon en zelfs als je de laadcontroller buiten in de regen zou vergeten, dit is het. geen probleem want hij is waterdicht en stofdicht. Via Bluetooth kunnen (helaas alleen) Android, smartphones en tablets worden gebruikt om de batterij te meten en de opbrengsten uit te lezen, inclusief een kleine statistische functie.Het gebruikte verbindingssysteem met SEA-connectoren zorgt voor een snel en flexibel gebruik van de solartas. Pak gewoon de zonnetas uit, sluit de MPPT-laadcontroller via de SEA-stekker aan op de zonnepaneel, sluit de verlengkabel via een stekker aan op de laadcontroller en laad vervolgens je batterij op met de meegeleverde krokodillenklemmen, M8-ogen of de sigarettenaanstekerplug. U kunt de laadcontroller programmeren en monitoren met de Solar Life app.
SunPower zonnecellen
De solar bag is gemaakt van hoogwaardige SunPower zonnecellen. Deze zorgen voor een optimale energieopbrengst, zelfs bij slechte lichtomstandigheden of halfschaduw.

Technische gegevens PV-3x40-SP-36
Moduletype 12V-module
Nominaal vermogen (Pmpp) 3 x 40 Wp
Gemiddelde dagelijkse opbrengst 480 Wh / d
Kortsluitstroom (Isc) 6,32 A
Nullastspanning (Uoc) 24,64 V.
Spanning (umpp) 20,88V
Stroom (Impp) 5,97 A.
Module efficiëntie> 20%
Afmetingen (gesloten) 560 x 440 x 20 mm
Afmetingen (open) 560 x 1320 x 7,5 mm
Aansluitkabel 1x verlengkabel 3m met SEA stekker
1x accu-aansluitkabel met krokodillenklemmen
1x accu-aansluitkabel met M8-ogen
1x sigarettenaanstekerplug
Gewicht 7,3 kg (inclusief accessoires)


E 299,00
excl.verzending
Voor meer informatie kunt u PM